sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ukrainaa uhkaa täysimittainen "putinismin" ja Putinin toimeenpanema kansanmurha, kansallinen ja valtiollinen tuho. Ukrainaa ja ukrainalaisia on käytetty itsenäisen Suomen tuhontaan Stalinin komudiktatuurin aikoihin. Stalin voitti ukrainalaiset ja tsuhnat menettivät henkensä ja Suomi alueita Moskovan oblastille


Moskovan oblastin invaasion kohteeksi joutunutta Ukrainaa uhkaa täysimittainen "putinismin" ja Vladimir (mieshuora) Putinin toimeenpanema kansanmurha, kansallinen ja valtiollinen tuho. 

Ukrainaa ja ukrainalaisia on käytetty itsenäisen Suomen tuhontaan Stalinin komudiktatuurin aikoihin. Stalin voitti ukrainalaiset ja tsuhnat menettivät henkensä ja Suomi alueita Moskovan oblastille

Nyt on Naton ja EU:n aika toimia. Naton ja EU:n yhteiset talous- ja sotilaalliset pakotteet päälle Ryssälää eli Moskovan oblastia kohtaan. 
Nato-joukot Mustalle Merelle ja Ukrainan avuksi. 
Valtiollinen häirikkö ja sen sotarikollinen vladimir putin on pantava apinahäkkiin.

Suur-Suomi r.y:n pj. Seppo Lehto


-----------------------------

Suur-Suomi r.y:n lisäksi oheinen yhdistys ajaa korreloivasti aluepalautuksia toisin kuin hallintomme rossija / ruskeahousuiset tsuhnatahot:

Pro Karjala takaisin Suomelle = Tarkoittaa kaikki miehitetyt alueemme takaisin Suomelle Kalastajasaarennosta Jäämereltä Suomenlahden saaria myöden

---------------
Ulkoministeriön erillislausunnollaan hyväksymät tavoitteemme:

Yhdistyksen nimi:

Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

Viitteet:
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193
-----------
-----------------------------------------------------------------
http://sinenmaa.blogspot.com/2010/02/tuomarin-itsetuntemus-vapauttaa.html
---------------------
Jospa vielä tulevaisuudessa veneillään Suomen lipun alla Laatokalla ja Suomenlahden saarillamme ilman miehittäjä-Ryssän viisumeita ja valvontaa? (Kirkollisissa manifesteissa käytetty muoto: "Me Ryssänmaan tsaari" ilmentää mistä, kenestä, keistä on kyse. Sama Moskovan orjavoudin asenne jatkuu naapurikansoja ja maita kohtaan)
--------------------------------

Mr Putin: We ethnic Russians and Russian speakers don’t need protection

28.02.14
A petition created on Friday has in less than 24 hours been endorsed by 36 thousand people  It reads:
Dear Mr President of the Russian Federation, Vladimir Putin,
We ethnic Russians and Russian-speaking Ukrainian nationals do not need other countries to defend our interests. We are grateful to you for support however would like to inform you that nobody has ever infringed our rights on Ukrainian territory. We have always lived freely and happily, speaking in the language we are accustomed to. In school we have also learned Ukraine’s state language and know it well enough to feel comfortable in a Ukrainian-speaking milieu.
With all due respect for your concern, therefore, we would ask you to not raise an internal question for our country which is not a burning issue for us at Russian Federation state level.   Not to mention bringing troops in to regulate a conflict which you may see, but which is not visible to us. Thank you for your understanding.
Yours sincerely,
Ethnic Russians and Russian-speaking nationals of Ukraine
The petition can be viewed and endorsed here  (Please click on the hyperlink ) 

--------------

http://suur-suomi-ry.blogspot.fi/

---------------------------------