torstai 5. elokuuta 2021

Suursuomalaiset Seppo Lehto ja Väinö Voionmaa Tampereen yliopistolla 4.8.2021 pic1-4 helteisenä elokuun päivänä

Suursuomalaiset Seppo Lehto ja Väinö Voionmaa Tampereen yliopistolla 4.8.2021 pic1-4 helteisenä elokuun päivänä


Kuvat / pic1-4 helteisenä elokuun päivänäSuursuomalainen Tampereen tunnetuin humanisti historioitsija Seppo Lehto syntynyt samana vuonna kuin Tampereen yliopisto perustettu eli 1962

Lisää sanomaa Ajan Suunta blogista

-----------------------------------------------------
--------------

Ottaen huomioon, että Suur-Ryssälä (Miehittäjä-Ryssä) eli moskovan oblasti voi viedä toisten maiden ja kansojen alueita, sekä tuhota kokonaisia kansakuntia ei ole mitenkään kansainvälisoikeudellisesti kohtuutonta tai epäoikeudenmukasta vaatia sitä tuhottujen ja miehitettyjen kansojen nimissä toiseenkin suuntaan?


---------------


maanantai 13. huhtikuuta 2020

Jeesuksen ylösnousemuspäivän kunniaksi vaatimuksia miehittäjä-Ryssälle: Miehitetyt alueet takaisin korkoineen Suomelle, muulle Baltialle, Saksalle, Ukrainalle, Georgialle, Japanille jne

Jeesuksen ylösnousemuspäivän kunniaksi vaatimuksia miehittäjä-Ryssälle: Miehitetyt alueet takaisin korkoineen Suomelle, muulle Baltialle, Saksalle, Ukrainalle, Georgialle, Japanille jne


Suur-Suomi r.y. tosisuomalainen suursuomalainen aluepalautusten ja Nato-jäsenyyden vaatija


Yhteydenotot: suursuomi.yhdistys(@)gmail.com
vapaussoturi@gmail.com 

Suur-Suomi r.y:n pj. Seppo Lehto Suomi suomalaisille ja miehittäjä-Ryssä (Rossija) ulos alueiltamme! 

Miehittäjä laitettiin ulos Kosovosta, miksi ei Suomesta? 

Putin kansainväliseen oikeuteen sotarikoksistaan. Ukraina vapaaksi Moskovan oblastin miehityksestä. Nato-joukot Ukrainan avuksi

Seppo Lehto Tampere kuntavaaliehdokkaana Tampereen kuntavaaleissa 2021. Tukeanne kaivataan ja tarvitaan, joten yhteistoimintaa kiitos. Blogeihin voi kommentoida gmailinne kautta. Ohessa kuva 11.4.2020 Hervannan hyppyrimäen portaat kiipeämisen jäljiltä pääsiäisaikaan.

https://tampereen-kuntavaaliehdokas-2021.blogspot.com

Sähköposti erikseen vapaussoturi@gmail.com--------------------------------
https://suur-suomi-ry.blogspot.com/

---------------------------------------------------


keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Suur-Suomi r.y. tosisuomalainen suursuomalainen aluepalautusten ja Nato-jäsenyyden vaatija


Kalevalanpäivän 28.2.2018 Suur-Suomi r.y:n vaatimus: Natojäsenyyshakemus jätettävä ensitilassa Natolle 

Ulkovaltojen apu mahdollisessa Ryssän imperialismin akuutissa vaiheessa on oltava ennakoitavissa, eikä syytä jättää mitään arvailujen varaan.

Suur-Suomi ry:n pj. Seppo Lehto

Suur-Suomi r.y. tosisuomalainen suursuomalainen aluepalautusten ja Nato-jäsenyyden vaatija

----------------------------


 ----------
Moskovan oblastille Krimpakotteiden lisäksi aluevesirajoituksia kalastukseen ymv toimintaan kansainvälisinä pakotteina Suomeltakin riistämillään ja miehittämillään alueillamme:
Samat rajaukset miehittäjä-Ryssälle kuin Marokolle Länsi-Saharaa koskien: Suomenlahdelle Karjalamme aluevesille, Laatokalle ja Petsamon vesistöalueille Ryssälle täydellinen hyödyntämiskielto aluevesistöihimme ja maa-alueisiimme. Putinin huvilakin ulosmitattava Karjalan kannakselta. 
------
Yliopistojen rahoituksesta Kalevalanpäivänä erikseen:

Näitä ns suojatyöpaikkoja on joka tiedekunnassa (mitä ne sitten välillä ovatkaan kun nimenmuutokset jatkuvaa soutamista ja huopaamista) Yliopistojen näennäistutkijat helvettiin loisimasta rasismiaan ja mokuttamistaan rahastamasta, saatanan syöpäläiset kilometritehtaalle leipäjonoihin turhana kommariaatelina keskuudestamme.

----

https://suur-suomi-ry.blogspot.fi/

---------------

tiistai 27. joulukuuta 2016

Suur-Suomi r.y:n pj. Seppo Lehto osallistui soihtukulkueeseen 6.12.2016 Helsingin Kansalaistorilta Töölöntorille ja sieltä edelleen Hietaniemen sankarihautausmaalle taltioiden juhlakulkuetta itsenäisen Suomen alueiden muistoa kunnioittaen ja ottaen esiin aluesaantomme miehittäjä-Ryssältä kulkueessa olleiden kanssa

 Suur-Suomi r.y:n pj. Seppo Lehto osallistui soihtukulkueeseen 6.12.2016 Helsingin Kansalaistorilta Töölöntorille ja sieltä edelleen Hietaniemen sankarihautausmaalle taltioiden juhlakulkuetta itsenäisen Suomen alueiden muistoa kunnioittaen ja ottaen esiin aluesaantomme miehittäjä-Ryssältä kulkueessa olleiden kanssaSoihtumarssiin osallistui yli 3500 henkeä, mikä tähän asti paras tulos, sitten viime sotien miehittäjä-Ryssää vastaan

--------------------------------------------------------

Suur-Suomi r.y.
http://suur-suomi-ry.blogspot.fi/

--------------------------------------------------------------------------

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Suur-Suomi r.y:n pj. Seppo Lehto laski seppeleen Marskin patsaalle 4.6.2015

Suur-Suomi r.y:n pj. Seppo Lehto laski seppeleen Marskin patsaalle 4.6.2015

Paikalla olleen kuvaajan digikamerasta puuttui muistikortti, joten kuvaa ei nyt tästä tilanteesta ole. 

Toiminta jatkuu, tervetuloa mukaan

--------------------------------------------
http://suur-suomi-ry.blogspot.fi/
-----------------------------------------------

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ukrainaa uhkaa täysimittainen "putinismin" ja Putinin toimeenpanema kansanmurha, kansallinen ja valtiollinen tuho. Ukrainaa ja ukrainalaisia on käytetty itsenäisen Suomen tuhontaan Stalinin komudiktatuurin aikoihin. Stalin voitti ukrainalaiset ja tsuhnat menettivät henkensä ja Suomi alueita Moskovan oblastille


Moskovan oblastin invaasion kohteeksi joutunutta Ukrainaa uhkaa täysimittainen "putinismin" ja Vladimir (mieshuora) Putinin toimeenpanema kansanmurha, kansallinen ja valtiollinen tuho. 

Ukrainaa ja ukrainalaisia on käytetty itsenäisen Suomen tuhontaan Stalinin komudiktatuurin aikoihin. Stalin voitti ukrainalaiset ja tsuhnat menettivät henkensä ja Suomi alueita Moskovan oblastille

Nyt on Naton ja EU:n aika toimia. Naton ja EU:n yhteiset talous- ja sotilaalliset pakotteet päälle Ryssälää eli Moskovan oblastia kohtaan. 
Nato-joukot Mustalle Merelle ja Ukrainan avuksi. 
Valtiollinen häirikkö ja sen sotarikollinen vladimir putin on pantava apinahäkkiin.

Suur-Suomi r.y:n pj. Seppo Lehto


-----------------------------

Suur-Suomi r.y:n lisäksi oheinen yhdistys ajaa korreloivasti aluepalautuksia toisin kuin hallintomme rossija / ruskeahousuiset tsuhnatahot:

Pro Karjala takaisin Suomelle = Tarkoittaa kaikki miehitetyt alueemme takaisin Suomelle Kalastajasaarennosta Jäämereltä Suomenlahden saaria myöden

---------------
Ulkoministeriön erillislausunnollaan hyväksymät tavoitteemme:

Yhdistyksen nimi:

Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

Viitteet:
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193
-----------
-----------------------------------------------------------------
http://sinenmaa.blogspot.com/2010/02/tuomarin-itsetuntemus-vapauttaa.html
---------------------
Jospa vielä tulevaisuudessa veneillään Suomen lipun alla Laatokalla ja Suomenlahden saarillamme ilman miehittäjä-Ryssän viisumeita ja valvontaa? (Kirkollisissa manifesteissa käytetty muoto: "Me Ryssänmaan tsaari" ilmentää mistä, kenestä, keistä on kyse. Sama Moskovan orjavoudin asenne jatkuu naapurikansoja ja maita kohtaan)
--------------------------------

Mr Putin: We ethnic Russians and Russian speakers don’t need protection

28.02.14
A petition created on Friday has in less than 24 hours been endorsed by 36 thousand people  It reads:
Dear Mr President of the Russian Federation, Vladimir Putin,
We ethnic Russians and Russian-speaking Ukrainian nationals do not need other countries to defend our interests. We are grateful to you for support however would like to inform you that nobody has ever infringed our rights on Ukrainian territory. We have always lived freely and happily, speaking in the language we are accustomed to. In school we have also learned Ukraine’s state language and know it well enough to feel comfortable in a Ukrainian-speaking milieu.
With all due respect for your concern, therefore, we would ask you to not raise an internal question for our country which is not a burning issue for us at Russian Federation state level.   Not to mention bringing troops in to regulate a conflict which you may see, but which is not visible to us. Thank you for your understanding.
Yours sincerely,
Ethnic Russians and Russian-speaking nationals of Ukraine
The petition can be viewed and endorsed here  (Please click on the hyperlink ) 

--------------

http://suur-suomi-ry.blogspot.fi/

---------------------------------

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Kansakuntamme kärmeskielet pyrkivät puhumaan kansakuntamme tavoitteet hämärryttäen kuten Tolkien Sormusten Herrassa sumennettiin kuningaan järki

Kansakuntamme kärmeskielet pyrkivät puhumaan kansakuntamme tavoitteet hämärryttäen kuten Tolkien Sormusten Herrassa sumennettiin kuningaan järki

Onneksi meillä on vielä http://prokarelia.net ja http://kavkaz.fi tavoin toimivat tiedottajat

Suur-Suomi r.y:n pj. Seppo Lehto
Tampere

Paluu blogin alkuun: http://suur-suomi-ry.blogspot.com/

---------------------------------------------------------------------------------------

keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Suur-Suomi ry: Fjodorov paljastaa Suomen valtiojohdon olleen pelkkiä Ryssää pelkääviä paskahousuja tyyppiesimerkkeinä Paavo Väyrynen ja Mauno Koivisto

Suur-Suomi ry:n pj. Seppo Lehto: Fjodorov paljastaa Suomen valtiojohdon olleen pelkkiä Ryssää pelkääviä paskahousuja tyyppiesimerkkeinä ulkoministeri Paavo Väyrynen ja presidentti Mauno Koivisto

Tälläisille KGB:n talutuksessa oleville "valtiomiehille" ei pidä myöntää valtiollisia hautajaisia. - Todennäköistä on että entinen presidentti Mauno Koivistokin kohta potkaisee tyhjää, kun ryssäläinen sydämensä ei kestä entisen isäntänsä paljastuksia paskahousuisuudestaan. Todennäköisin kuolinsyy tälläisissä tapauksissa on ns. aivoverenvuoto.

------------------------------------------
Karjala takaisin - eipäs juupas väittely on edennyt entisten neuvostojohtajien ja ex-presidenttimme Mauno Koiviston ja ex-ulkoministerin Paavo Väyrysen kannalta noloon tilanteeseen. Nyt kaikki tietävät että meillä on kansakunnallisessa ruodissamme pelkkiä valehtelijoita ja Ryssää pelkääviä paskahousuja

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Fjodorov+Koivisto+ja+V%C3%A4yrynen+tiesiv%C3%A4t+Karjala-tunnusteluista/1135230075337

Andrei Fjodorov: Mauno Koivisto ja Paavo Väyrynen tiesivät Karjala-tunnusteluista, mutta paskoivat vain housuihinsa kansakunnallisen "Karjala takaisin" tilanteen

Asiassa oheinen HS:n julkaistu: 5.9.2007 21:19

ALEKSEI MJAKISEV

Fjodorov: Koivisto ja Väyrynen tiesivät Karjala-tunnusteluista

Andrei Fjodorov työskentelti neuvonantajana presidentti Boris Jeltsinin hallinnossa.

moskova. Suomen korkea poliittinen johto tiesi Venäjällä käydyistä epävirallisista keskusteluista Karjalan palauttamisen tiimoilta, kertoo presidentti Boris Jeltsinin hallinnossa neuvonantajana työskennellyt Andrei Fjodorov.

"Virallisesti, tietenkään, mitään ehdotusta ei tehty", Fjodorov sanoi Helsingin Sanomille keskiviikkona.

Fjodorov oli vuosina 1991–1992 mukana ryhmässä, jossa laskettiin hintaa muun muassa Karjalan palauttamiselle Suomeen. Nykyisin ei-valtiollisen Venäjän ulko- ja turvallisuuspoliittisen neuvoston johtajana työskentelevä Fjodorov kertoi viikko sitten lehtikolumnissa Argumenti Nedeli -lehdessä, että Suomen hinnaksi arvioitiin 15 miljardia dollaria.

Fjodorovin mukaan pitää erottaa neuvottelut ja kontaktit. "Ei ollut neuvotteluja, mutta oli kontakteja", hän naurahtaa.

"Kontaktit ovat sellaisia, että ihmiset ovat illalla yhdessä saunassa ja juttelevat, katsomme mikä on reaktio, ja niin sitten toimimme", Fjodorov sanoo.

Hänen mukaansa presidentti Mauno Koivisto tiesi, "että tällaisia ajatuksia oli". Samoin hän pitää selvänä, että ulkoministeri Paavo Väyrynen oli epävirallisista keskusteluista tietoinen. Sillä "hyvän ministerin pitää tietää tällaisista asioista ja Väyrynen oli hyvä ministeri".

Fjodorovin mukaan Venäjän oli tärkeä tietää Suomen suhtautuminen Karjalaan ennen presidentti Boris Jeltsinin ensimmäistä Suomen-vierailua vuonna 1992.

Tutkija Jukka Seppinen kertoi keskiviikon Ilta-Sanomissa, että venäläinen diplomaatti pyysi häntä välittämään tiedon Karjala-keskusteluista Suomeen.

Fjodorov pitää todennäköisenä, että näin myös kävi. Venäjällä oli Karjala-asiassa kontakteja Suomessa "korkealla poliittisella tasolla".

Fjodorov ei halua kertoa, keitä Venäjän hallituksen aloitteesta perustetussa ryhmässä oli mukana. Henkilöitä siinä oli 6–8 ja laskelmat tehtiin tosissaan.

Jeltsin ei Fjodorovin mukaan itse osallistunut keskusteluihin tai käskenyt niitä aloittamaan, mutta luonnollisesti tiesi niistä. Vaikka Jeltsin ei komentanutkaan puhumaan aluekysymyksistä, innoittaja voi pitää Jeltsinin aloittamaa uutta aikaa. Venäjä halusi tuolloin muun muassa hoitaa ulkopolitiikkaa toisin kuin Neuvostoliitto.

"Hänellä [Jeltsinillä] ei ollut imperialistista lähestymistapaa, hän oli päinvastoin hyvin joustava. Hän halusi solmia hyvät suhteet itään ja länteen", Fjodorov sanoo.

Siksi uuteen aikaan sopivat myös keskustelut aluekysymyksistä. Suomessa ei Fjodorovin mukaan oikein tiedetty, miten tämän uuden Venäjän toimijoihin piti suhtautua.

"Oli uusi Venäjä ja uusi Suomi, ja meidän piti rakentaa uudet suhteet. Suomessa pelättiin kovasti. Suomessa suurin osa poliitikoista ei ymmärtänyt lainkaan, mitä tapahtui Venäjällä. Suomessa pelättiin, ja tämä tunnettiin myös Moskovassa", Fjodorov sanoo.

Fjodorovin tulkinnan mukaan Suomi tavallaan hukkasi tuolloin mahdollisuuden avata keskustelu Karjalasta. Hän uskoo, että jos Suomen puolelta olisi tullut siihen signaali, Venäjä olisi ehkä ollut neuvotteluihin valmis.

"Ei ehkä Karjalan palauttamiseksi, mutta joihinkin yhteisiin projekteihin", Fjodorov sanoo.

Karjalalle laskettu hinta on Fjodorovin mukaan ennen julkaisematonta tietoa myös venäläisille, vaikka muuten Karjalasta onkin puhuttu.

Fjodorov päätti kertoa hinnasta siksi, että häntä harmitti Kainuun Sanomissa kesällä julkaistut väärät tiedot. Kainuun Sanomien mukaan Karjalan hinta laskettiin Suomessa.

-------------------------------------------------------------

maanantai 6. elokuuta 2007

Suur-Suomi r.y:n pj Seppo Lehto on esittänyt toistuvasti aluepalautusvaatimuksia miehittäjä-Ryssän virallisille edustajille kuten KGB-listalaisillekin

Ohessa vihaisia FSB-ryssiä CD-kilvin varustetun diplomaattiautonsa luona Moskovan hallinnon edustajina jotka olivat repiä pelihousunsa kuultuaan aluepalautusvaatimukset 2.8.2005 Turun satamassa Seppo Lehdolta.

Suur-Suomi r.y:n pj. Seppo Lehto on esittänyt toistuvasti aluepalautusvaatimuksia miehittäjä-Ryssän virallisille edustajille kuten Stasi- ja KGB-listalaisillekin maamme hallituksessa, eduskunnassa ja tiedotusvälineissä. Mehän tiedämme että taistolaiset saivat säilyttää paikkansa 1991 Neuvosto-Venäjän romahtaessa. He pyrkivät yhä hämärryttämään aluepalautusvaatimuksiemme arvopohjaa ja historiallista oikeutusta koska (mahdollisesti) häpeävät omaa linjattomuuttaan ja opportunisimiaan sekä pelkäävät Moskovan Kremlin kortistojen vuotamista mitä moninaisemman materiaalin osalta.

Katso tarkemmin http://www.kavkaz.fi/uutiset.html kavkaz.fi uutisosiosta

Vieressä olevassa kuvassa UM:n eli ulkoministeriön virkamies otti muistoksi kuvan missä tamperelainen Seppo Lehto syöttää symbolisesti banaania miehittäjä-Ryssän edustajan eli paviaanikoira-Putinia esittävälle marakattinukelle aluepalautusvaatimuksia vaativan mielenosoituskyltin ja Ryssän presidentti Vladimir Putinin hirttopuun alla.

Seppo Lehto Tampere kiittää ja taakse .. korjaan Laatokan rantaan vaatii pääsyä koko kansakunnallemme ;).